Avontuurlijk kunst verkennen

DestinationArt verzorgt verrassende excursies naar kunst, architectuur en erfgoed op bijzondere locaties. De wisselwerking met de omgeving staat daarbij centraal. DestinationArt plaatst kunst in de context.

Kunst, architectuur en erfgoed op onverwachte of bijzondere plekken; Nederland staat er bol van. Je moet alleen wel weten waar je moet zoeken. Daarom nemen de gidsen van DestinationArt je graag mee op ontdekkingsreis. Naar kunstwerken in de openbare ruimte: langs de snelweg, midden in de stad, of gewoon om de hoek. Naar bijzondere gebouwen uit heden en verleden, en naar goed verstopte landschapskunst. Naar prachtige beeldenparken, en naar kunstverzamelingen in bedrijven.

Conibeer | Into Nature | Florentijn Hofman 2016 | Foto: Harry Cock

Dialoog

In alle gevallen is de wisselwerking tussen kunstwerk, architectuur of erfgoedlocatie en de omringende omgeving van groot belang. Vaak is een kunstwerk of een gebouw specifiek voor een bepaalde plaats gemaakt, rekening houdend met de omgeving en de geschiedenis daarvan.
In andere gevallen is er juist sprake van een toevallige samenkomst van kunst en omgeving, en levert dat een spannende dialoog op.

Voor wie?

Vast aanbod voor groepen

DestinationArt heeft een uitgebreid en zeer divers aanbod van excursies. Deze zijn te boeken voor groepen vanaf 8 personen.
Er zijn korte excursies van 1,5 tot 2 uur, maar ook excursies, die een halve of hele dag duren.

Exclusieve programma’s op maat voor particulieren of bedrijven

Wilt u een gezelschap een bijzondere dag of dagdeel aanbieden? In overleg met u maken wij een exclusief programma op maat, afgestemd op uw wensen. Graag maken wij een afspraak om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. We zijn te bereiken via onze contactpagina op deze site.

Suggestie

Laat u door ons rondleiden door de plaats waar uw bedrijf gevestigd is, of door uw eigen woonplaats, en laat u verrassen door al die bijzondere kunstwerken, plekken, gebouwen en verhalen die deze plaats rijk is!

Aanbod